This is How I Stay Motivated | Video

This is How I Stay Motivated | VideoI was feeling really creative after I finished my Philosophy of Law exam (it went pretty well, so keeping my fingers crossed for a good mark!) and then this happened. I guess you have to do some yolo stuff from time to time. I often get the question asked how I stay motivated. This is video is my answer. Honestly, for me it’s not a process that I can completely describe in words – that’s why I feel like this video does it way better. For me, motivation is not only a thought, a feeling, but it’s a philosophy. It’s part of who I am, my perspective on life and my continual mindstate. So this is how I stay motivated.

 

https://youtu.be/opLxZ-Lx-Rk

I hope you liked seeing this different video of me. If you want to read a bit more of Sartre and existentialism, I recommend starting of here. For me, Sartre’s philosophy truly changed my life. I discovered him during my Philosophy classes in high school. For that I’m still thankful to my Philosophy teacher. Sometimes a change of perspective is all you need to change your life. Sarte taught me that we all are completely free to do so. Also, I love the creative process of making a video: creating a concept, choosing the right music and then edit the fuck out of them. Everytime I start with editing a video, I feel like I loose track of time. It’s like I’m in another world for a lil’ while. Anyways, I would love to know what you do to stay motivated. If you have some great tips and tricks, don’t forget to leave them down below in the comments. I think all of as can really appreciate that, right? Also, it would be pretty damn cool if you subscribed to my Youtube channel. I just hit over the 5k and I can’t wait to reach 6k! You can subscribe to my Youtube channel here. Thanks guys for all your love and support again. <3

How do you stay motivated?

xo Lilia

Share:

20 Comments

 1. January 19, 2016 / 09:11

  Motivatie is ook bij mij soms ver te zoeken… Vaak ga ik dan even lekker wandelen en een beetje fantaseren over de toekomst. Vaak komt dat wel weer de motivatie omdat ik dan weet wat ik moet doen om mijn droom te bereiken 🙂
  Laura – Dagelijkse hap recently posted…Recept | Oma’s appeltaart

  • Lilia
   Author
   January 19, 2016 / 09:53

   Dromen mag, but don’t let your dreams be dreams 😉 xo

 2. January 19, 2016 / 09:27

  Wat mooi om te horen dat jou kracht echt vanuit jezelf komt. Ik ben het helemaal met je eens dat je daardoor veel gemotiveerder bent en meer kan bereiken. Het werkt namelijk ook voor mij. Zeker toen ik chronisch ziek werd en heel veel tijd alleen maar in bed door bracht en de artsen mij niet konden helpen realiseerde ik mij dat ik mijn toekomst in handen heb. En dat heeft mij weer Up en running gekregen. En dat, met jou mooie video boodschap, ik hoop dat het veel mensen mag inspireren 😉
  Linda recently posted…Met deze 5 tips beat jij jou Blue Monday Blues

  • Lilia
   Author
   January 19, 2016 / 09:53

   Aw wat fijn om dit te horen! <3

  • Lilia
   Author
   January 24, 2016 / 18:23

   Thanks babe! xo

 3. January 19, 2016 / 10:10

  Opened my eyes. Bedankt voor dit inspirerende filmpje <3
  Sija recently posted…Tasty

  • Lilia
   Author
   January 24, 2016 / 18:23

   you’re very welcome <3

  • Lilia
   Author
   January 24, 2016 / 18:23

   thanks <3

  • Lilia
   Author
   January 24, 2016 / 18:24

   Dankjewel girl! xo

 4. Sofie
  January 19, 2016 / 12:12

  Ik vind dit een hele mooie video ! Je brengt een mooie boodschap over waar veel waarheid in zit en in combinatie met de beelden en de muziek laat je dit echt spreken !

  • Lilia
   Author
   January 24, 2016 / 18:24

   aw lief! xo

 5. January 19, 2016 / 12:38

  Wauw Lilia deze video is echt .. prachtig! Loooove je quotes en je motivatie. Ik heb kennis gemaakt met Satre’s filosofie tijdens een vak ‘filosofie van de geschiedenis’ bij een minor tijdens mn bachelor en ik vind het echt awesome dat je dit gebruikt om je eigen leven deze wending te geven. Super mooi ge-edit ook deze video. You’re gonna be an awesome criminal defense lawyer! See you soon? X
  Iris Larisa recently posted…REVIEW | URBAN DECAY NAKED SMOKY PALETTE

  • Lilia
   Author
   January 24, 2016 / 18:24

   Wat leuk dat je ook filo heb gehad! Dankjewel babe <3

 6. January 19, 2016 / 14:29

  Wauw, wat een mooie video girl! Zelf heb ik het vaak druk en daardoor kan ik soms mijn motivatie voor mijn blog kwijtraken. Maar ik weet wel dat ik altijd mensen wil blijven inspireren, en de reacties altijd zo lief zijn. En ik weet dat ik altijd voor mijn dromen zal gaan, en het met plezier doe. Inspiring post girl! <3
  Keybykim recently posted…Busy busy lady + VLOG Maastricht!

  • Lilia
   Author
   January 24, 2016 / 18:24

   Dankjewel babe <3

  • Lilia
   Author
   January 24, 2016 / 18:24

   aw <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.